Gremolata, amestec aromat Italienesc
Gremolata este un amestec Italienesc, gata în 5 minute, ce poate fi folosit pe post de garni...
Ghidul bucătarului amator te învață secretele bucătăriei internaționale. Gătesc bucuros, mănânc delicios, trăiesc sănătos.
Gremolata este un amestec Italienesc, gata în 5 minute, ce poate fi folosit pe post de garni...
Îți place friptura gătită în sânge, mediu sau o vrei bine făcută? Află care sunt temperaturi...
Verificăm gătirea cărnii în funcție de textură, culoare sau temperatură. Care metodă ne gara...
Ceapa Brûlé este o tehnică de aromatizare rapidă a supelor, supelor stoc sau consommé-urilor...
De ce este importantă odihnirea cărnii înainte de a fi servită? Cât timp lăsăm friptura să s...
Tehnică de intensificare a aromelor sosurilor și supelor, similară cu ceapa Pique. Ceapa Clo...
Ceapa Pique este o tehnică franțuzească folosită pentru a aromatiza sosurile sau supele rapi...
Macronutrienții, micronutrienții, vitaminele și mineralele. Totul despre nutrienții fără de ...
Află valorile recomandate pentru nutrienții, vitaminele și mineralele ce trebuie să facă par...
Ce anume ne spun informațiile prezentate pe eticheta nutrițională și care dintre acestea sun...
Care este efectul căldurii asupra mâncării? De la coagulare și până la caramelizare, află ce...
Valoarea Nutrițională de Referință (VNR) se referă la cantitatea de nutrienți ce trebuie con...