Gremolata, amestec aromat Italienesc
Gremolata este un amestec Italienesc, gata în 5 minute, ce poate fi folosit pe post de garni...
Află totul despre prepararea alimentelor și buna desfășurare a activității în bucătărie. Știm mai mult, gătim mai bine.
Gremolata este un amestec Italienesc, gata în 5 minute, ce poate fi folosit pe post de garni...
Îți place friptura gătită în sânge, mediu sau o vrei bine făcută? Află care sunt temperaturi...
Verificăm gătirea cărnii în funcție de textură, culoare sau temperatură. Care metodă ne gara...
Ceapa Brûlé este o tehnică de aromatizare rapidă a supelor, supelor stoc sau consommé-urilor...
De ce este importantă odihnirea cărnii înainte de a fi servită? Cât timp lăsăm friptura să s...
Tehnică de intensificare a aromelor sosurilor și supelor, similară cu ceapa Pique. Ceapa Clo...
Ceapa Pique este o tehnică franțuzească folosită pentru a aromatiza sosurile sau supele rapi...
Care este efectul căldurii asupra mâncării? De la coagulare și până la caramelizare, află ce...
Principalele metode de gătit și tehnicile cuprinse în acestea, diferențiate prin modul în ca...
Cum să obținem savoarea specifică bucătăriilor etnice folosind combinații de ingrediente aro...
Sfaturi și trucuri care ne permit maximizarea aromelor preparatelor gătite.
Timpii și temperaturile recomandate pentru gătirea fripturii de vită la cuptor, în funcție d...