Despre noi

Site-ul Ce Mănânc (www.cemananc.ro) este o colecție de rețete și o sursă de informații culinare ce se adresează atât bucătarilor profesioniști cât și bucătarilor amatori. Site-ul Ce Mănânc se împarte în 3 secțiuni mari:

logo cemananc

Rețete mâncare

Rețetele culinare sunt prezentate detaliat, cu ingredientele specifice și instrucțiunile privind prepararea mâncării. Vizitatorii pot căuta rețete în funcție de specific, diete, ingrediente, ocazii, feluri de mâncare și tehnici de preparare.

Colecția de rețete culinare este alcătuită atât din rețete proprii cât și din rețete trimise de către vizitatorii noștri sau rețete publicate pe alte site-uri, dacă acestea din urmă nu au specificat deținerea drepturilor de autor privind rețetele respective.

Fiecare rețetă prezintă informații complete privind ingredientele utilizate precum și instrucțiunile necesare reproducerii rețetei respective. În plus, în subsolul fiecărei rețete culinare, vizitatorul poate găsi informațiile nutriționale raportate la o porție de consum.

Pentru mai multe detalii, vezi » Informații Rețete Culinare

Ghidul bucătarului

Ghidul Bucătarului este o secțiune informativă ce cuprinde prezentarea tehnicilor culinare, sfaturi & trucuri, informații diverse, termeni culinari, modul în care mâncarea ne influențează sănătatea etc.

Informațiile prezentate în Ghidul Bucătarului sunt informații publice, preluate de pe site-urile instituțiilor guvernamentale sau ale universităților, fără a încălca dreptul de proprietate.

Pentru mai multe detalii, vezi » Ghidul Bucătarului

Prezentare produse și servicii culinare

Secțiunile Produse și Servicii constau în prezentarea produselor utilizate într-o bucătărie sau a serviciilor destinate lumii culinare. Chiar dacă uneori suntem plătiți pentru a testa și revizui un produs adresat bucătarilor amatori sau profesioniști, opinia publicată ne aparține în totalitate.

Opiniile prezentate în articolele publicate pe site-ul Ce Mănânc sunt opiniile noastre sincere. Nu vom fi niciodată de acord cu publicarea unor opinii ce nu ne aparțin sau care nu reflectă realitatea.

Contactează-ne

Pentru orice informații privind site-ul Ce Mănânc, te rugăm să utilizezi formularul de contact.

*Toate câmpurile sunt obligatorii

Futuralix S.R.L.

Theodor D. Speranția 100
Bl. S27, Sc. 3, Ap. 86, S3
București 030938, România

CUI: RO39381423
REG: J40/7115/2018

ING BANK RO09INGB0000999907964837
SWIFT: INGBROBU / BIC: INGB

Formular de contact