Declinarea răspunderii

Sperăm ca rețetele culinare prezentate pe site-ul nostru să-ți aducă bucurie și plăcere, dar nu ne putem asuma răspunderea privind rezultatul obținut în urma pregătirii rețetelor culinare prezentate pe Ce Mănânc sau pe site-urile către care creăm legături externe.

logo cemananc

Rezultatul punerii în practică a rețetei culinare prezentate poate varia în funcție de mulți factori, precum ingredientele utilizate, temperatură, erori apărute în redactarea rețetei, omisiuni sau pur și simplu talentul sau lipsa talentului nostru când vine vorba de rețetele culinare.

Trebuie să faci așa cum consideri de cuviință atunci când gătești cu ingrediente precum ouăle, carnea de pui, fructele de mare, care necesită o atenție sporită și pot pune în pericol sănătatea celor care consumă preparatele respective și să apelezi la sfatul experților atunci când ai dubii. Întotdeauna să acorzi atenție sporită când utilizezi cuțite, obiecte ascuțite sau alte instrumente pentru gătit. Pentru sănătatea ta și a altora, acordă atenție suprafețelor fierbinți.

Te rugăm să verifici toate ingredientele înainte de a urma o rețetă prezentată pe site-ul nostru și să te asiguri că rețetele culinare selectate nu conțin substanțe ce ar putea cauza o reacție adversă ție sau celor care vor servi preparatele gătite.

Nu am testat oficial toate rețetele culinare prezentate pe site-ul nostru. Nu putem garanta și nu ne putem asuma răspunderea privind originalitatea, calitatea sau siguranța acestora. Nefiind oameni de știință, informațiile nutriționale prezentate pe Ce Mănânc sunt preluate de pe site-uri guvernamentale sau site-uri de profil care oferă aceste informații și nu putem garanta veridicitatea acestora. De aceea, te rugăm ca înaintea utilizării oricăror informații prezentate pe site-ul nostru să analizezi informațiile respective și să tragi propriile concluzii.

Vezi și Termeni și Condiții
Vezi și Confidențialitate
Vezi și Politică Cookie-uri
Vezi și Practici Marketing