Prezentarea practicilor de marketing

logo cemananc

Din dorința de a fi transparenți și sinceri cu tine, vrem să-ți prezentăm modul prin care Ce Mănânc dorește să obțină venituri financiare. Aceste venituri sunt necesare pentru a putea acoperi cheltuielile aferente întreținerii site-ului și pentru a putea continua să adăugăm conținut nou în permanență.

Acestea fiind spuse, mai jos prezentăm modalitățile utilizate pentru obținerea veniturilor financiare:

Reclame

Pe alocuri, vei vedea imagini sau text reclamă ce promovează alte site-uri și/sau serviciile acestora. Aceste reclame vor fi întotdeauna marcate clar ca fiind reclame, astfel încât tu, vizitatorul site-ului nostru, să știi mereu că acele reclame nu au legătură cu site-ul sau conținutul nostru ci sunt informații externe ce promovează produse sau servicii pe alte site-uri. Dacă vei da clic pe reclamele respective, noi vom câștiga câțiva bănuți.

Legături de afiliere

În unele pagini vei găsi cuvinte sau imagini cu trimitere către alte site-uri, acestea fiind legături de afiliere. Dacă vei cumpara un produs de pe site-ul la care ajungi urmând o legătură de afiliere, noi câștigăm un comision de afiliere (un mic procent din valoarea produsului).

Un exemplu de imagine cu legătură de afiliere poate fi o imagine prezentând o ustensilă necesară în prepararea unei rețete culinare. Dacă dorești să-ți întregești setul de unelte utilizate în bucătărie, poți urma legătura respectivă pentru a cumpăra produsul de pe site-ul respectiv.

Un exemplu de text cu legătură de afiliere poate fi un ingredient ce face parte dintr-o anumită rețetă. Urmând legătura respectivă, vei putea cumpăra ingredientul de pe site-ul unde te duce legătura de afiliere. Uneori, legătura de afiliere poate fi marcată cu o mică Link sponsorizatbulină informativă ce apare când trecem cu mouse-ul peste aceasta. Alteori, pagina respectivă poate conține un text de genul "Cumpărarea produsului prezentat ne poate aduce un comision".

Întotdeauna vom alege atent produsele către care punem legături de afiliere precum și vânzătorii acestora astfel încât vizitatorii noștri să aibă parte de o experiență plăcută atât în utilizarea produsului/serviciului cât și în timpul lansării comenzii.

Recenzii produse și servicii culinare

Uneori suntem plătiți să testăm și să evaluăm mărcile, serviciile și/sau produsele unor companii și să publicăm concluziile pe site-ul nostru sub forma unor recenzii. Fiecare produs analizat și prezentat în aceste articole are legătură cu mâncarea și prepararea acesteia, cu bucătăria sau cu întreținerea casei. Ne mândrim cu analiza independentă pe care o facem, aceste evaluări fiind făcute având în minte interesul tău, al cititorului. Calitatea conținutului pe site-ul nostru trebuie să fie mereu la înălțime.

Opiniile exprimate în articolele de prezentare a produselor și serviciilor ne aparțin. Întotdeauna vom testa și vom analiza marca, serviciul sau produsul în cel mai serios mod posibil, iar concluzia noastră va fi făcută publică sub forma unui articol. Articolele publicate vor reflecta părerea noastră sinceră.

Atunci când pagina pe care o accesezi prezintă evaluarea unei mărci, serviciu sau produs, pentru care am fost plătiți, te vom înștiința prin afișarea unui text de genul "Am testat și evaluat produsul X la solicitarea companiei Y".

Chiar dacă materialele prezentate pe site-ul nostru reprezintă propriile noastre păreri, uneori putem prezenta caracteristicile produselor și serviciilor pe baza informațiilor obținute de la vânzător sau producător. Orice altă informație, alta decât părerea noastră personală, trebuie verificată cu vânzătorul sau producătorul respectiv.

Reputația noastră în fața vizitatorilor este bunul nostru cel mai de preț. Vom continua să testăm și să prezentăm mărci, produse și servicii, în mod independent, având un singur țel: să te ajutăm să găsești cele mai bune produse pentru bucătăria ta.

Companiile care doresc testarea, analizarea și evaluarea produselor comercializate și/sau a serviciilor prestate, ne pot contacta pentru mai multe detalii.

Comunicate și Advertoriale

Unele articole pot fi articole reclamă, însemnând că textul articolului a fost trimis pentru publicare de către o terță parte. Dacă un producător sau vânzător ne plătește pentru publicarea unui articol reclamă, acest lucru va fi făcut public, în pagina articolului, prin afișarea textului "Conținut sponsorizat". Articolele reclamă pot fi comunicate de presă, prezentare evenimente, noutăți legate de produse sau servicii etc.

Cărți de bucate Ce Mănânc

Uneori vom scrie și prezenta pe site-ul nostru cărți în format electronic. Cărțile respective vor consta în colecții de rețete culinare, sfaturi sau informații utile, deja prezentate pe site-ul nostru. Cumpărarea cărților respective ne va ajuta să acoperim o parte din cheltuielile pe care le avem cu întreținerea site-ului cemananc.ro.

Când va fi cazul, vom publica și cărți de bucate tipărite, acestea urmând a fi versiuni mai cuprinzătoare ale cărților de bucate în format electronic.

Declinarea răspunderii

Informația prezentată pe site-ul nostru nu poate înlocui opiniile experților. Prezentarea produselor, serviciilor sau rețetelor culinare pe site-ul nostru nu oferă nicio garanție privind calitatea acestora. Dacă nu este specificat altfel, materialele prezentate pe site-ul nostru reprezintă părerile noastre personale și te sfătuim să analizezi singur(ă) produsele, serviciile sau rețetele culinare prezentate și să tragi propriile tale concluzii.

Nu uita! Apreciem suportul și contribuția vizitatorilor noștri. Dacă dorești să citești mai multe despre un produs sau serviciu culinar, care nu este prezentat pe site-ul nostru, te rugăm să ne anunți. În măsura în care va fi posibil, vom cumpăra produsul respectiv, îl vom supune la teste, îl vom întoarce pe toate părțile și apoi vom publica pe site părerea noastră sinceră.

Vezi și Confidențialitate
Vezi și Termeni și Condiții
Vezi și Politică Cookie-uri
Vezi și Declinarea răspunderii