Bureți pentru vase "Delicați", Epack

Produsul (Bureți pentru vase "Delicați", marca Epack) a fost testat și evaluat la solicitarea companiei Enigma Trading 2000 S.R.L. Opinia exprimată ne aparține în totalitate și reprezintă părerea noastră sinceră.

8,7/10

Bureții "Delicați" sunt făcuți din spumă poliuretanică (ca mulți alți bureți de vase) și prezintă două caracteristici importante. Plasa bureților, având ca scop curățarea resturilor întărite, este realizată dintr-un material special, care nu zgârie, și este prevăzută cu "ochiuri" foarte mari, pentru o clătire ușoară.

Precum bureții pentru vase teflonate, bureții "Delicați" permit curățarea vaselor de gătit cu suprafețe sensibile (ceramică, sticlă, inox sau vase cu strat antiaderent), fără a le deteriora.

Testarea bureților pentru vase "Delicați"

În evaluarea bureților de vase "Delicați", marca Epack, am ținut cont de următoarele criterii: clătire, absorbție și spumare, grad de abraziune, ergonomie, timp de uscare, rezistență și eficiență.

Clătirea buretelui

Dintre toți bureții prevăzuți cu o parte pentru curățarea resturilor întărite, bureții "Delicați" se curăță cel mai rapid. Datorită plasei cu ochiuri mari, resturile de mâncare sunt vizibile și pot fi îndepărtate foarte ușor.

Bureții de vase "Delicați" se curăță ușor și rapid. (9,5/10)

Absorbția și spumarea

Bureții pentru vase "Delicați" sunt fabricați dintr-o spumă cu densitate ridicată, un pic prea fermă. Rețin mai puțină apă cu detergent și clăbucesc mai puțin, fiind necesară "reîncărcarea" cu apă și detergent mai des decât ne-am fi dorit. Bureții sunt OK, clăbucesc suficient, dar nu excelează.

Absorbție și spumare (clăbucire) mai slabă. (7/10)

Gradul de abraziune

Plasa destinată îndepărtării resturilor întărite este fabricată dintr-un material asemănător cu spuma buretelui. Este suficient de dură pentru a îndepărta resturile întărite și totuși "delicată" cu suprafețele sensibile. Curăță fără să zgârie.

Nu zgârie suprafețele sensibile (ceramică, inox, teflon, sticlă). (8,8/10)

Ergonomia

Bureții "Delicați" au o dimensiune medie (9,5*6,5*4,5 cm), oferind un confort sporit față de bureții mai mici. Sunt un pic prea fermi pentru gustul nostru, dar apreciem că sunt prevăzuți cu caneluri (șanțuri laterale) menite să ne protejeze unghiile atunci când spălăm vasele.

Bureți cu caneluri, ușor de folosit. (8,5/10)

Timpul de uscare

Cu cât se usucă mai repede buretele de vase, cu atât mai puțin/încet se vor dezvolta bacteriile.

Am înmuiat buretele sub jetul de apă, l-am stors bine (în pumn) și l-am lăsat pe marginea chiuvetei. Timpul de uscare a coincis cu timpul mediu de uscare pentru bureții din spumă poliuretanică, adică aprox. 7 ore.

Bureții "Delicați" se usucă complet peste noapte. (9/10)

Calitatea produsului

Bureții pentru vase "Delicați" sunt bine făcuți. Nu se dezlipesc și nu se rup, dacă-i folosim normal. Spre deosebire de spuma buretelui (partea verde), plasa (partea neagră) va rezista și dacă atingem din greșeală muchia ascuțită a cuțitului.

La sfârșitul zilei, bureții de vase "Delicați" nu au prezentat urme de uzură. (9,5/10)

Am testat bureții "Delicați" o singură zi și nu știm cum s-ar prezenta după o utilizare de 1-2 săptămâni. Dacă ai folosit acești bureți mai mult timp, te rugăm să ne spui părerea ta într-un comentariu.

Prețul produsului

Am găsit bureții de vase "Delicați" în mai multe magazine. Cel mai mic preț a fost 4,69 Lei (Freshful și Dedeman) pentru un pachet conținând 3 bureți. Este un preț corect, ce reflectă calitatea produsului.

Merită cumpărat?

Da. Bureții pentru vase "Delicați", marca Epack, sunt bureți buni, rezistenți și ușor de curățat, care nu zgârie vasele și ustensilele. Chiar dacă ne-ar fi plăcut să clăbucească mai mult, nu sunt bureți răi.

Despre Epack

Marca Epack este o marcă românească, sub care Enigma Trading 2000 S.R.L. comercializează produse de uz casnic precum saci de menaj, pungi alimentare, folii alimentare, hârtie de copt, bureți de vase și lavete.

Produsele Epack pot fi găsite în marile rețele de magazine (Carrefour, Auchan, Selgros, Metro, Supeco, Profi, Penny, Remarkt, Cora, Kaufland), pe site-urile acestora și pe Link sponsorizatEmag.ro.

Bureți pentru vase "Delicați"

Evaluare: Bureți pentru vase "Delicați", marca Epack

Concluzie
Bureții pentru vase "Delicați", marca Epack, sunt perfecți pentru curățarea vaselor și ustensilelor delicate (ceramică, sticlă, vase antiaderente, inox). Curăță fără a zgâria și se clătesc super ușor.
Ușor de clătit
9.5
Absorbție și Spumare
7
Eficiență
8.8
Ușor de folosit
8.5
Timp de uscare
9
Calitatea produsului
9.5
Prețul produsului
8.9
Ce ne place
Nu zgârie
Calitate superioară
Ambalaj din carton
Marcă Românească
Fabricați în U.E.
Ce nu ne place
Un pic prea fermi
Nu fac foarte multă spumă
8.7
Nota finală

Opinia exprimată ne aparține în totalitate și reprezintă părerea noastră sinceră.
Cumpărarea produsului prezentat ne poate aduce un comision.
Spune-ne părerea ta!

Lasă un comentariu

Adresa ta email nu va fi publicată.